Workshop Basisfotografie in Losser

Workshop Basisfotografie in Losser (voor Prinsenbeek – klik hier)

Is deze workshop iets voor jou? Je hebt een spiegelreflex of een systeemcamera en bent best creatief. Meer kennis over je camera zou fijn zijn. Zo veel knopjes, maar hij staat altijd op automatisch. Wil je nu wel eens weten hoe het zit? Dan is deze workshop echt iets voor jou! Tijdens deze dag leer je alles over ISO, diafragma en sluitertijd. Klinkt ingewikkeld? Dat is het niet.  Ik leer je net iets meer uit je camera te halen om fantastische foto’s te maken.

Met een kleine groep enthousiastelingen (maximaal 6) ga ik één dag aan de slag. Ik leer de juiste instellingen te kiezen voor het nemen van je foto. Ik leg je uit wat de termen ISO, sluitertijd en diafragma inhouden en hoe deze werken. Ik laat je zien hoe je deze kunt instellen op jouw camera. Ik leer je scherpe en goed belichte foto’s te maken. Ook vertel ik je meer over het maken van mooie composities.

Na een stuk theorie gaan we aan de slag! We gaan in Losser op pad om met de nieuwe kennis foto’s te maken. Fotograferen is oefenen, oefenen en nog meer oefenen. Je kunt alle vragen stellen die je hebt en ik kijk met je mee en help je keuzes te maken.

Je krijgt alle informatie op papier zodat je geen tijd kwijt bent aan het opschrijven. Ik voeg je toe aan de besloten facebook groep zodat je de genomen foto’s kunt delen en feedback kunt geven of krijgen op de geplaatste foto’s.

Mijn workshop Basisfotografie in Losser is bedoeld voor iedereen met een spiegelreflexcamera of een systeemcamera. Iedereen die méér wil dan fotograferen op de automatische stand. Ik beloof je een gezellige, leerzame en inspirerende dag. Als je naar huis gaat, weet je hoe je fantastische foto’s maakt.

Cursusdata:

Nieuwe datum:

Zondag 19 september 2021 11.00 – 16.00

Kosten €125,00 Inclusief koffie/thee en een lekkere lunch.

Programma workshop basisfotografie

• 10.30-11.00 uur     Inloop, warm welkom met koffie, thee & lekkers
• 11.00-12.30 uur     Theoriegedeelte
• 12.30-13.00 uur     Lekkere lunch
• 13.00-13.15 uur     Vertrek naar een locatie in Losser
• 13.15-16.00 uur     Oefenen met je camera

Meld je aan door een appje of belletje (06 24 99 65 25). Je kunt me ook een mail sturen (sophie@sophiebik.nl).

Wil je een datum in overleg, met een groep bekenden? Dat is ook mogelijk vanaf 4 personen.

Algemene Voorwaarden Workshops