Goodbye Memories

Wij zijn een samenwerkingsverband van onafhankelijke afscheidsfotografen. Alle afscheidsfotografen van Goodbye Memories hebben een degelijke fotovakopleiding afgerond. Daarnaast hebben ze ruimschoots hun sporen verdiend in de vakfotografie.

Had ik het maar eerder geweten…”
“Nooit eraan gedacht om een afscheid te laten fotograferen…”

Dit is iets wat wij nog te vaak horen. De afscheidsfotografen van Goodbye Memories hebben zich ten doel gesteld om juist deze zinnen te voorkomen. Samen werken wij eraan om afscheidsfotografie meer bekend te laten worden. De periode rond het overlijden is een verdrietige maar vaak ook een bijzondere tijd. De liefde tussen mensen is dan erg zichtbaar. Het vastleggen hiervan is heel bijzonder. Het terugkijken naar deze beelden kan helpen in het verwerken van een verlies en het bewaren van de herinneringen.

Door samen te werken, staat er achter iedere afscheidsfotograaf een andere afscheidsfotograaf. Hiermee zorgen wij er voor de continuïteit te waarborgen. Als een afscheidsfotograaf onverwachts niet kan fotograferen, dan is de opdrachtgever er zeker van dat een vervangende afscheidsfotograaf dit overneemt. Eén die weet wat er van hem of haar verwacht wordt. De samenwerkende afscheidsfotografen weten naast fotograferen ook hoe ze om moeten gaan met rouw en verdriet. Empathie is een vereiste voor onze afscheidsfotografen.

De kracht van onze afscheidsfotograaf is dat deze wel aanwezig, maar op een niet-storende manier aanwezig is. Op de website kunt u meer informatie vinden over afscheidsfotografie en de fotografen.

Als samenwerkingsverband Goodbye Memories willen we naast ons werk als fotograaf ook maatschappelijk verantwoord bezig zijn. Alle deelnemende fotografen steunen wij Stichting Kanjer Wens. Deze Stichting maakt het mogelijk om zieke kinderen, de broertjes en zusjes tot 18 jaar en natuurlijk de ouders een onvergetelijke dag te bezorgen. Omdat wij als fotografen weten hoe belangrijk het is om de mooie momenten vast te leggen, steunen wij Stichting Kanjer Wens door enkele van deze bijzondere dagen te fotograferen.

Zelfstandig zijn maar toch samenwerken, een perfect voorbeeld. Luister naar het gesprek met Rob de Joode. Met dank aan SpulexVoice. De Podcast over de uitvaart en de uitvaartbranche.