Over mij

Sophie Bik Fotografie

Mijn naam is Sophie Bik, geboren in Gouda. Na 37 jaar in Zuid-Holland te hebben gewoond, ben ik eind 2007 verhuisd naar Losser, Twente. De reden van deze stap is dat ik meer rust, ruimte en natuur om me heen wilde dan de randstad me kon bieden. Dat heb ik gevonden in Losser. De mooie natuur, de rust en de ruimte is terug te vinden in mijn fotografie.

Ik ben afgestudeerd aan de fotovakschool in Apeldoorn als vakfotograaf met als afstudeerrichting afscheids- en herinneringsfotografie.

 Mijn grote passie is het maken van reportages. Het vastleggen van alledaagse en bijzondere gebeurtenissen, afscheid nemen, uitvaarten, begraafplaatsen en symbolieken zonder te ensceneren.  Met mijn fotografie vang ik emoties, echtheid en toekomstige herinneringen. Ik voel en zie wat er gebeurt en op een zorgvuldige en mooie manier leg ik dat  vast. Aandacht voor de mens achter het beeld.

Ik houd van mooie kleuren, duidelijke contrasten, lieflijke beelden en sereniteit. Maar ook van meer ingetogenheid kan ik enorm genieten.

Heb je nog vragen? Neem contact met me op.