Uitvaartfotografie

Uitvaartfotografie, is dat niet raar? Waarom zou je foto's maken van een uitvaart?

Misschien een lastige gedachte, maar het vastleggen van een uitvaart door een ervaren uitvaartfotograaf geeft rust op een moeilijke dag. Omdat tijdens een uitvaart al genoeg gebeurt en deze dag vaak in een roes voorbijgaat, is juist het laten vastleggen van een uitvaart door een ervaren fotograaf heel fijn. U kunt later terugkijken en de momenten terug zien die toen misschien niet zijn opgevallen. de aanwezigheid van bekenden, een lach, een traan, een handgebaar. Herinneringen die vastliggen.

Hoe kan een uitvaart worden vastgelegd? Klik voor een sfeerimpressie.

 

Afscheidsfotografie

 

 

Het vastleggen van herinneringen, dat is vaak iets wat vergeten wordt. Terwijl als we nu terugbladeren in de oude fotoboeken die de meeste als kind wel hadden, de herinneringen direct weer terugkomen. Speciale momenten met geliefden, ongedwongen momenten, de speciale blik of een hartelijk handgebaar. Het vastleggen hiervan is wat ik het liefste doe. Mooie beelden van speciale gebeurtenissen die in de toekomst van bijzondere waarde zijn. Foto’s zijn de tastbare herinneringen van niet alleen bijzondere maar ook alledaagse gebeurtenissen. Naar foto’s kun je met gevoel terugkijken. Foto’s kunnen bijdragen aan het verwerken van verlies en het in stand houden van herinneringen. 

Denk aan een reportage met familie of vrienden, een portret, een afscheid van een geliefde, een condoleance, begrafenis of een uitvaart.

Het zien van de echtheid van mensen is mooi. Ik voel de sfeer, de band, warmte en het verdriet. Wat er op dat moment gebeurt leg ik op een zorgvuldige en mooie manier vast. In mooie kleuren, duidelijke contrasten, lieflijke en warme beelden. De herinneringen.

Afhankelijk van uw wensen die we vooraf zorgvuldig doornemen, leg ik de bijzondere momenten voor u vast op de locatie waar ze ontstaan.

Tijdens een afscheids- of herinneringsreportage ben ik onopvallend aanwezig. Waardevolle momenten heb ik haarscherp in de gaten. Ik weet de gepaste afstand te bewaren en ben op de achtergrond aanwezig om bijzondere momenten vast te leggen. Natuurlijk maak ik hierbij geen gebruik van flitslicht. Een mooi herinneringsalbum van deze bijzondere en intieme momenten stel ik in overleg met u samen.

Neem  gerust contact met me op voor een vrijblijvend gesprek. We kunnen dan samen bespreken wat ik voor u kan betekenen.