FAQ

FAQ's

Hoe gaat een fotoreportage in zijn werk?

Bel me voor een afspraak en laat me weten wat je wensen zijn. Ik maak vooraf een duidelijke prijsopgave die ik je ook toestuur samen met de algemene voorwaarden. We plannen een datum en een locatie en gaan aan de slag! 

Ik vind het belangrijk dat je je op je gemak voelt en dat je jezelf herkent op de foto's. Daar zorg ik dan ook voor.

Mocht het weer echt niet mee werken, dan plannen we een nieuwe datum.

Na afloop mail ik je de inloggegevens naar je eigen online gallery. Hier kun je bepalen welke foto's je wilt hebben. Deze foto's zijn licht bewerkt. Na de uiteindelijke keuze, loop ik deze foto's nog na voor finale bewerking.

Wat moet ik/moeten we aantrekken?

Ik vind het belangrijk dat je je prettig voelt en de kleding keuze is hierin ook belangrijk. Alles kan in principe. Als tip: als je als groep de kleding op elkaar afstemt, krijg je wel een mooie eenheid. Maar dat laat ik verder aan jullie over.

Kan ik afdrukken bestellen?

Jazeker. Ik laat de foto's afdrukken bij een professioneel vaklab. Doordat mijn apparatuur (camera, lenzen en computer beeldscherm) regelmatig gekalibreerd wordt, zijn alle instellingen op elkaar afgestemd en worden de kleuren afgedrukt zoals ze in het echt zijn.

Kan ik een album of extra albums bestellen?

Ook hier geldt dat ik de albums laat afdrukken bij een professioneel vaklab. Doordat mijn apparatuur (camera, lenzen en computer beeldscherm) regelmatig gekalibreerd wordt, zijn alle instellingen op elkaar afgestemd en worden de kleuren afgedrukt zoals ze in het echt zijn.

Een tweede album is altijd voordeliger.

Heb je misschien andere ideeën om de foto's te laten afdrukken?

Heel fijn dat je dat vraagt! Ik kan je een aantal voorbeelden laten zien. denk aan een acrylafdruk of een box met foto's die je kunt neerzetten.

Heb je nog vragen? Neem contact met me op.